Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Informasjon om oss

Høsten 1980 ble selskapet startet, og vi tok opp konkurransen med andre aktører på markedet i Egersund. Vi har i dag kontor/butikk i Egersund sentrum.

Etter flere års drift er vi stolte over å stadig se at nye kunder finner frem til oss. Vi håper at du som leser vil finne vår nyhetsinformasjon og linker til flere av våre tjenester nyttig.

Flere av tjenestene som du finner på våre sider kommer som et resultat av de mange positive innspill vi har fått blant våre kunder.

Det har vært en utfordring å finne forankring i et stadig voksende marked, men vi føler i dag at vi har klart å finne vår nisje og våre kunder. For oss er den en stor glede at så mange faste kunder kommer tilbake dag etter dag.

Som leser er du selvsagt alltid velkommen til å gi oss både ris og ros. Dette er ofte nødvendig for at vi skal kunne gi deg en best mulig tjeneste. Tilbakemeldingsskjema finner du under kontakt oss.

bilde

bilde

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn